algemene info
Dit was de oude homepagina. Alle algemene informatie vind je hier!
Waar moet ik zijn en hoe laat? 
De bruiloft zal plaatsvinden bij Ristor’Art Michelangelo
Via I, Via Ponte Baratta 125, 04022 Fondi (LT), Italië
De ceremonie begint om 16.00


DRESSCODE
Draag vooral waar je lekker in zit. De dresscode is:
Summer chique


DE CEREMONIEMEESTERS
Voor alle vragen die niet voor de ogen van Jasper en Valeria zijn bestemd, en voor praktische zaken op de dag zelf, kunnen jullie contact opnemen met onze ceremoniemeesters:
Nina Mulder en Alessandro Vespasiano
e-mail: bruiloftjaspervaleria@gmail.com


Hoe kom ik er?
Met de auto
De locatie is op ongeveer 1800 km rijden vanaf Amsterdam. TomTom/Google Maps weet je de weg goed te wijzen, maar als je je echt wild voelt kun je de volgende steden aanhouden: Utrecht, Arnhem, Düsseldorf, Köln, Frankfurt, Karlsruhe, Basel, Luzern, San Gottardo/ St. Gotthard, Como/Chiasso, Milano, Bologna, Firenze, Roma, richting Napels maar dan de snelweg af bij afrit Frosinone. Vanaf dan is de toptip om toch alsnog Google Maps aan te zetten richting ‘Holiday Village Fondi’.

Met het vliegtuig
De locatie ligt tussen Rome en Napels in. Vliegen kan dus op één van beide steden. In Rome zijn twee vliegvelden om uit te kiezen (Ciampino en Fiumicino). Vanaf daar kun je een huurauto nemen richting de locatie (1.5-2 uur rijden vanaf Rome of Napels), maar je kunt bijvoorbeeld ook de trein nemen (zie info bij trein)

Met de trein
Held! Je pakt de trein! Hoe je dit precies had bedacht weten we niet, maar via NS International komt ongeveer het volgende naar voren: Pak de trein naar Basel, stap over richting Milaan en dan nog een overstap naar Rome. Volgens google is een reis Amsterdam-Rome ongeveer 16 uur. Vanaf Roma Termini kun je de trein richting Benevento pakken, en uitstappen op station Fondi-Sperlonga (ruim een uur met de trein). Vanaf daar is het nog 10 minuten met een auto of taxi richting de locatie. Je kan ook een halte later uitstappen (Formia-Gaeta) en dan een bus nemen, maar dan ben je anderhalf uur langer onderweg. Mocht je vanaf Napels komen, dan kun je vanaf Napoli Centrale de trein nemen richting Roma Termini, en uitstappen op station Fondi-Sperlonga (zie hierboven), of een halte eerder bij Formia-Gaeta (zie ook hierboven). Er zullen tegen die tijd overigens vast al mensen aanwezig zijn, die je best even willen ophalen op het treinstation in de buurt.

Met de Vespa
Legend! Je speelt de ultieme Italië-ervaring kaart en komt met een Vespa. Mocht je hier meer info over willen hebben, stuur ons dan even een berichtje. 
Wij kunnen je dan in contact brengen met Angelo voor tips van een echte ervaringsdeskundige.


Waar kan ik slapen?
Bij de locatie zit Holiday Village Fondi, een bungalowpark aan het strand. Het is een driesterren camping/bungalowpark met een zwembad. Er zijn aardig wat bungalows beschikbaar, waar 2 tot 4 personen in kunnen. De kosten van de bungalow zijn €45 euro per persoon per nacht (kinderen €30). Hiervoor krijg je een kleine gezellige bungalow, met een koelkast, een bed, een badkamer, airconditioning, een ontbijtje en het gebruik van alle faciliteiten van het park. 
Bungalows kun je regelen door (in het Engels of Italiaans) te mailen naar: info@holidayvillage.it
Vermeld daarbij dat je voor onze bruiloft komt. Graag het verzoek om zo veel mogelijk samen bungalows te reserveren, zodat de meeste gasten gebruik kunnen maken van deze optie :). Helaas zijn er minder slaapplekken dan mensen die we hebben uitgenodigd, waardoor mogelijk niet iedereen op locatie zelf kan slapen. Er is een ‘wie-het-eerst-komt-die-het-eerst-maalt’ principe, dus wacht niet te lang met boeken. Je kunt tot 45 dagen voor het inchecken kosteloos schriftelijk annuleren. Het is ook mogelijk om meerdere overnachtingen te boeken.  Laat het ons graag weten als het gelukt is met boeken, of als er vragen zijn. Voor meer informatie en voorbeelden van de bungalows, zie: www.holidayvillage.it
Mocht je net misgegrepen hebben met de bungalows, of liever in een hotel of appartement slapen, dan zijn er ook andere opties in de buurt. Via booking.com kun je hier bijvoorbeeld naar op zoek.
Voor de mensen die met camper komen: op 15 minuten lopen over het strand, zit Camping Santa Anastasia, waar je met zeezicht in je camper kan overnachten. https://www.anastasiacamping.it/.